Destine ratacite episodul 209 din 7 aprilie 2020

Acasa la Mata gi este un fel de petrecere pentru copilul lui Simar, Familia are invitati, Simar cu Prem fac un spectacol. Toti petrec si sunt fericiti pentru fetita, apoi niste oameni vin sa scoata lucrurile din casa. Siddhart se baga la bataie Mata gi nu-l lasa omul ce a venit zice ca a primit ordin sa scoata toate lucrurile afara de la noul proprietar al casei. El zice ca nu mai sunt proprietari ei, apoi apare Kushi cu Veeru. Kushi zice sa nu sune la politie. Tatal lui Prem zice ca asta e soferul lor care a organizat furtul bijuteriilor din templu.

Oli zice cum a iesit din inchisoare, Kushi raspunde ca doar a crezut ca va sta acolo. Ea zice ca ea e acum proprietara casei, Mata gi o intreaba ce sunt cu aceste prostii, dar Kushi arata actele. Ea ii da actele lui Mata gi, lui Mata gi nu-i vine sa creada ce vede, Veeru zice ca de azi tot e a lui Kushi el rade de Mata gi ca ea a semnat actele. Veeru zice ca un membru al familiei i-a tradat. Kushi alunga invitatii lui Mata gi si zice ca Simar va zice cine a obtinut semnatura, ea zice ca ea i-a inselat.

Destine ratacite episodul 209 din 7 aprilie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 209 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 7 aprilie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!