Dragoste si ura Episodul 649 din 7 Aprilie 2020

Akash o vede pe Meethi in scaunul cu rotile, el fuge dupa ea dar ea merge cu masina. Akash se revolta pe Zeu si se intreaba e ce a pedepsit-o pe Meethi sa fie asa, Nani vorbeste cu Maya. Nani e bucuroasa ca i-a despartit pe Akash de Meethi care-i zice lui Rathor sa faca casatoria lui Mukta cu Vishnu. Meethi zice ca ea va pleca cu Damini, Rathore zice sa nu plece, Akash vine acasa si zice mamei lui si inspectorului ca a lasat-o pe Ambika sa mearga singura. Inspectorului nu-i place apoi Maya se i-a de Akash ca de ce a lasat-o pe Ambika apoi Akash zice ca el nu se insoara cu nicio fata ca trebuie sa-i refuze, Akash zice lui Sankrant fratele lui ca nimeni din familia lui Meethi nu-l poate ierta acum. Sankrant zice sa-i ceara iertare ca merge el la Meethi sa vorbeasca, Maya zice lui Akash ca tatal Ambikei nu o va lasa in viata. Akash zice ca nu se insoara cu Ambika, Maya intreba la misto ce vrea el cu handicapata aia? (Meethi) Akash zice ca ea e asa pentru ca l-a salvat apoi Maya isi pune ceapa sub brat sa faca febra, a doua zi Akash afla de asta.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile care incep sa aiba scene si decizii diferite.

Dragoste si ura Episodul 649 Online

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 649 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 7 aprilie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!