Destine ratacite episodul 161 din 19 februarie 2020

Simar raspunde pe telefonul lui Kushi iar unchiul ei ii zice de dansul lui Billo Rani din bar si ca, clientul o aşteapta. El zice adresa si multe alte detalii, apoi Simar ii zice ca e ea la telefon, Chadda e uimit. Simar zice lui Roli ca a avut dreptate de Kushi ca e Billo Rani. Ea zice tot ce a zis unchiul ei, Roli vrea sa spuna familiei totul dar Simar zice ca nu este momentan timpul. Mai apoi Chadda o suna iar pe Kushi si ii zice ca Simar stie tot ca a auzit tot mai devreme, Manotanjan o intreaba cine a sunat iar ea zice ca unchiul ei. Apoi vine Roli si zice ca o ajuta ea pe Kushi ca va fi umbra ei. Simar se gandeste la ce a aflat despre Kushi, apoi Mata gi ii cheama pe toti la ea si le da fiecaruia cate o sarcina de facut. Kushi vrea sa faca ceva, ca familia sa cada rau in fata invitatilor. Apoi Kushi zice lui Karuna ca vrea sa invite niste prietene de la orfelinat. Apoi la Kushi merg Roli si Manoranjan, ea ii intreaba unde au fost ca in acest timp i-a fost frica dar de fapt se preface. Apoi Roli se intreaba in gand oare ce plan are acum Kushi, care ii zice sa aleaga rochia ce o va purta. Simar vorbeste cu mama ei, mama ei zice ca ei nu vin la ceremonia muzicala de azi ca sunt examenele lui Gautam fratele lui Simar. Mai apoi Kushi pune vata in urechi lui Manoranjan care doarme pe canapea. Kushi e cu prietenele ei de la orfelinat, si o suna pe Chadda si spune ca-i trimite alta fata sa danseze in locul ei, si ca o trimite pe Simar Bhardwaj. Kushi are ceva plan, apoi Kushi e gata de ceremonie, ea scoate vata lui Manoranjan, Roli vine si vede pe matusa ca doarme. Ea o trezeste apoi Roli zice lui Simar pe hol ca merge sa se imbrace de ceremonie ca sa fie cu ochii pe Kushi.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 161 din 19 februarie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 161 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 19 februarie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!