Destine ratacite episodul 685 din 27 Iulie 2021

Devika se apuca sa faca statuia lui Roli, Simar ii zice cum arata ea apoi toata noaptea Devika lucreaza la statuie ei ii vine somn la ora 5 dimineata ea nu mai poate, Simar ii aduce apa, Prem duce inteleptului apa de la un lac el zice unde e statuia? Mata gi zice va fi adusa, urma galbena ii urmareste din prag pe Devika si pe Simar, Devika adoarme si scapa statuia pe masa iar capul statuii se rupe Simar zice nu inteleptul zice e ziua iar idolul nu e aici si se infurie! Simar apare si zice nu mai trebuie sa astepti ea aduce idolul, Devika e cu ea Simar da statuia inteleptului ea zice sa stea si ea la slujba, Sujata se roaga cu familia inteleptul incepe slujba cu focul sfant aprins. Patal Devi stinge focul si toti sunt socati ca focul se stinge, Simar zice cum se poate?? Ea se necajeste ca nu o mai poate avea pe Roli inteleptul zice imi pare rau ca asta era ultima sansa, Siddanth se i-a de intelept Mata gi zice ce faci Siddanth? Apoi Siddanth il roaga sa faca ceva, Devika face un lantisor statuii, ea pune idolul zeitei acolo pe jos, Simar zice trebuie sa o aduci inapoi pe Roli zeita, Devika cu Simar cu Mata gi se roaga, focul sacru se aprinde ele se roaga puternic traznetul apare si odata cu el Roli, ea merge la Simar si se imbratiseaza, toti se bucura, Siddanth se intoarce cu spatele el zice ca mereu il lasa singur.

Roli zice ma duc inapoi dacã e asa, el zice nu si se impaca, inteleptul zice multumiti fetei asteia Roli cu Simar multumesc Devikai, Mata gi zice sa vina acasa cu ei, PATALIDEVI urmareste, Roli ajunge acasa la Bharadwaj. Devika e primita de familie. Mata gi zice ca datorita ei o au pe Roli, apoi toti merg la templu, Devika zice ca pleaca ca e nomad si mereu pe drum ca ea cauta iubire familie, Simar zice sa stea acolo cu ei ca ii va afla de lucru apoi aceasta o aduce pe Devika in casa.

Destine ratacite episodul 685 din 27 iulie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 685 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 27 iulie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!