Destine ratacite episodul 920 din 19 Martie 2022

Ananya merge la aceea fata si zice sora Riddhima? Acolo sunt parintii si fratele ei Vikram e chemat jos de servitorul casei. Anjali face poze intr-o cada in casa, ea face reclama la un sapun, Vikram zice nu te gandesti la persoanele in varsta? Anjali zice e casa mea matusa lui Vikram cu unchiul spun ca pleaca de acolo si Sanjeev zice lui Tanvi sa-l duca de acolo unchiul nu poate merge la Sanjeev din cauza liniei rosii Ananya primeste mesaj de la Aarav ea zice sorasii ca PYUSH a zis familiei de ei. Sora ei zice nu acum nu e bine pentru planul meu Ananya vede ca merg spre casa Bharadwaj, Ananya zice oare merge la casa Bharadwaj? Ei opresc acolo, Riddhima zice ca a cumparat casa vecinilor de langa Bharadwaj, sora Ananyei arata ca pot vedea camera lui PYUSH din camera Ananyei, Pari zice lui Aarav ca a mintit-o de Ananya, Pari zice ca i s-a parut ok, Aarav zice ca Ananya e de la Londra venita este peste Roshni, Pari zice sa cheme parintii ei, Ananya il suna pe Aarav, ea zice ca sta peste drum, Aarav zice ca Pari a acceptat si vrea sa vada familia ei.

Ananya zice ca se grabeste, Riddhima aude ea zice ca vor merge sa cunoasca familia, Anjali primeste contractul Sam zice acum ai primit contractul el insinueaza ceva, urmareste ceva cu Anjali apoi acasa la Bharadwaj ei asteapta musafiri, Simar zice deschid eu usa familia Ananyei vine la ei vrajitoarea sora Ananyei se uita la casa ea intra in casa si pune ceva mantra Simar ii pofteste in casa Simar vede ceva ciudat la sora Ananyei ea zice ca este ora 12 deci spune imnurile, mama ei zice ca Ridhima ține la veneratii Uma zice parca face magie neagra Ridhima prezinta familia ei tuturor pe fratele lor il cheamã Bobby, Pari zice Ananya cu Aarav se plac, PYUSH vine jos Ananya face ceva cu bratara ei PYUSH se uita la ea, PYUSH face cunostinta cu familia Ananyei, Ridhima e interesata de PYUSH ea zice ca e interesata de aura lui PYUSH ca e curioasa de ea.

Destine ratacite episodul 920 din 19 martie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 920 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 19 martie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!