Destine ratacite episodul 887 din 14 Februarie 2022

Roshni vorbeste cu Simar, PYUSH vine si zice ca ea face ca inainte si ea e de vina pentru Vaidehi, PYUSH o scutura pe Roshni, Simar zice ce faci e sotia ta apoi este sunat si pleaca. Vikram zice lui Anjali ca postul nu va fi usor, Anjali zice ca ea il tine, servitorul aduce cafea lui Anjali matusa zice stai ca a inceput postul si nici apa nu poate bea, ea ii da regulile, Anjali le citeste, acolo scrie ca nu are voie sa manance sau sa bea apa, ca poate manca orez cu linte la asfintit sau inainte matusa zice lui Vikram sa o ajut, PYUSH ajunge la spital si intreaba de Vaidehi, ea e la spital si zice ca Roshni a chemat-o la intalnire ca s-a impiedicat si a cazut apoi si s-a trezit la spital, politia vine acolo Vaidehi zice ca e somnambula si merge in somn si nu stie a cui e bratara, PYUSH zice de ce ai mintit pe polisist,ea raspunde ca nu vrea ca familia sa fie umilita, PYUSH zice ca o va ingriji de azi.

El merge acasa si striga pe Roshni in gura mare, PYUSH o plesneste pe Roshni in fata familiei. Simar zice ce ai? PYUSH zice ca Roshni a sugrumat-o pe Vaidehi, el zice ca i-a povestit Vaidehi cand s-a intalnit cu Roshni sa o ierte dar a atacat-o, Roshni zice sa o creada, PYUSH vrea sa dea iar Simar il tine, Roshni zice cum PYUSH a batut pe acel om, apoi ea a vazut pe Vaidehi pe malul lacului, Roshni a mers la ea, Vaidehi i-a zis ca a castigat Roshni, ea a zis ca nu a fost vina ei ca asa au fost imprejurarile, Vaidehi zice ca ea le-a creat pentru a-l lua pe PYUSH, Roshni zice ca s-a speriat si a venit acasa, PYUSH zice dar bratarile tale.

Destine ratacite episodul 887 din 14 februarie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 887 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 14 februarie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!