Destine ratacite episodul 907 din 6 Martie 2022

Roshni este la spital in stare critica, Dl Kapoor apare acolo el plesneste pe PYUSH, Rita zice ce faci? daca nu o vor primi inapoi, ce va zice lumea, Kapoor zice de asta iti pasa tie? Simar zice nu va pleca este fiica mea Roshni si mereu va fi ca pot merge acasa ca le spune ea ce e cu Roshni, ei pleaca apoi doctorul zice ca Roshni a pierdut mult sange si trebuie transfuzie dar are grupa rara 0 negativ, si trebuie operata, Simar zice luati mostra sa vedem daca avem grupa ei careva, Vikram cu Anjali ajung la spital ea zice ca nu crede ce a facut Kushi, Vikram zice unde este Simar? Mata gi zice pe aici era, Simar se roaga zeitei, ea zice ce e cu incercarea asta? ca este fiica mea sa nu pateasca ceva, Mata gi merge la ea si zice ai incredere va fi bine Roshni, PYUSH zice e doar vina mea el da cu pumnul si se raneste sange, asistenta zice ca niciunul nu e compatibil cu Roshni, PYUSH zice nu se poate el zice plec eu dupa sange doctorul zice stai, ca tu esti compatibil cu ea, PYUSH zice salvati-o, luati sange cat vreti, PYUSH zice mama Roshni nu va pati nimic, Simar i-a mana lui PYUSH de pe ea, Simar e suparata pe el.

PYUSH este in salon ii da sange lui Roshni, mai tarziu asistenta zice ca operația s-a terminat si pacienta a fost mutata la ATI si doar unul poate sta peste noapte, Simar zice ca va sta ea desi PYUSH a vrut, Mata gi zice stau cu tine, Simar zice trebuie sa iei pastilele, acasa la Bharadwaj, Radha nu vrea sa manance cu Jhanvi caci o vrea pe Simar, Jhanvi suna pe Amar el zice lui Simar de Radha ca nu mananca, Simar zice cine va sta cu Roshni, PYUSH zice eu, Simar zice lui Amar spune-i sa aiba grija de ea ca nu e responsabil unchiul lui Vikram cu matusa spun de Vikram ca unde o fi, Vikram cu Anjali apar unchiul zice ce e cu Roshni, Vikram nu vorbeste cu ei si zice ca Roshni nu mai este in pericol, PYUSH merge in salon la Roshni, el zice am gresit.

Destine ratacite episodul 907 din 6 martie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 907 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 6 martie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!