Destine ratacite episodul 658 din 30 Iunie 2021

Simar serveste masa pentru Indravati Gi, aceasta zice de ce s-a dus Mata gi la templu afara daca are in casa? Simar raspunde pentru atmosfera, Indravati mananca toata mancarea de pe masa, ea zice ca mancarea a fost delicioasa si va face orice pentru Simar, Indravati zice lui Simar sa aleaga un vas pentru a aduce la viata pe unul din ei, Simar merge la vase si e trista, nu stie care sa aleaga, Prem ii apare in fata la Simar, el zice poate alege oricare. Apoi el dispare Simar zice are dreptate oricine ar fi inseamna vctoria noastra, Simar i-a un vas si-l aduce la indravati jos, ea zice Mohini a facut o vraja de amatori si spune familiei sa se intoarca cu spatele pana face ea vraja, Indravati face vraja cu mainile apoi spune mantra cu ochii inchisi, la sfarsit ea sufla si vasul se sparge.

E Anjali, Simar o i-a in brate, Indravati zice vezi Simar? Peste ceva timp si restul vor fi liberi, familia o i-a in brate pe Anjali, Jhanvi zice lui Mata gi ca Anjali e libera, preotul zice am pregatit obiectele de care aveti nevoie, preotul i-a adus carti lui Mata gi intr-o camera unde nu poate intra raul, Mata gi zice sper ca voi afla ceva de Indravati scopul ei real din aceste carti, Simar zice lui Amar ca si Indravati a sacrificat oameni pentru a deveni vrajitoare Mata gi zice sper ca voi afla ceva de Indravati scopul ei real din aceste carti, Simar zice lui Amar ca si Indravati a sacrificat oameni pentru a deveni vrajitoare.

Destine ratacite episodul 658 din 30 iunie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 658 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 30 iunie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!