Destine ratacite episodul 572 din 5 Aprilie 2021

Amar aduce cufarul lui Jatin Verma care asteapta pe Maya, ia ea se aude venind, sotii Verma sunt speriati, Maya vine Jatin Verma parca vede sarpele el scapa cufarul jos sotia zice ca Prem cu Amar i-a pus sa faca asta ca si ei sunt acolo Roli se gandeste la Siddanth ca daca nu se intoarce pana la miezul noptii pierde pariul cu Maya, Sujata cheama fetele la slujba, Pari zice ca sarpele nu e acasa, Maya cauta baietii apoi zice sotilor m-ati tradat, ea zice m-ai inselat iesi afara, Prem iese afara apoi Amar cu Calendar, Maya zice credeam ca oamenii au principii ca eu sunt mai de cuvant ca voi, ea zice ca m-ai pus sa jur ca nu omor pe nimeni de asta profitati si ca au uitat ce i-am facut lui Shruti si lui Sattu si Mata gi? Apoi ea se face sarpe Calendar e uimit, familia tine slujba, sotii Verma lesina, Amar cu Prem fug, sarpele merge dupa ei, baietii fug si se ascund dupa cutii sarpele e dupa ei.

Prem fuge si da o cutie jos, sarpele merge la el, Amar il ajuta mai apoi ajunge in colt unde ramane legat intre sfori cu picioarele Simar simte ca ceva nu e bine sarpele merge spre Prem care nu poate scapa apoi Amar vede sfoara ce e legata de cusca el zice lui Prem du-te la sfoara, trage de ea. Apoi sarpele e prins in cusca, Calendar porneste curentul, Prem zice cum au planuit, Siddanth a vazut tot apoi el da sa intre snurul se desface de pe mana lui si ii vine rau, apoi el pleaca de acolo, Maya zice lui Prem sa o lase Prem zice ca binele mereu invinge.

Destine ratacite episodul 572 din 5 aprilie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 572 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 5 aprilie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!