Destine ratacite episodul 896 din 23 Februarie 2022

Vaidehi se baga in fata lui PYUSH iar el pune culoare pe ea, aceasta vede cum PYUSH e ametit, Amar il pe acest a de acolo. Vaidehi spune lui Roshni am castigat ea raspunde, tu esti calea cea rea si ca ea e sotia lui Vaidehi zice nu ma poti alunga ca azi PYUSH va pune vermilion pe mine, Roshni zice relatia noastra este binecuvantata de zeita, Vaidehi zice bine sa vedem de partea cui e zeita, PYUSH vine inapoi el o i-a la dans pe Vaidehi si chiar danseaza, Roshni plange, toata familia se uita, Amar merge la PYUSH dar nu asculta, Roshni zice revino-ti PYUSH, apoi Vaidehi pune vermilion pe tava si merge la PYUSH, Vaidehi arata vermilionul lui PYUSH, Roshni zice e vermilion, Vaidehi zice vermilionul e cel mai important pentru o fata si sa puna vermilion pe ea, Mata gi zice ce e asta? Roshni zice nu Mata gi este testul iubirii si al relației mele. Vreau sa vad daca am binecuvantarea zeitei, PYUSH i-a vermilion in mana, Roshni se roaga zeitei, Simar apare pe drum.

PYUSH aproape pune vermilion pe Vaidehi, Simar apare si arunca tava cu vermilion in sus dar el cade pe Roshni, Simar il plesneste pe PYUSH ea zice e o joaca relatia asta si casatoria? Vaidehi nu e sotia ta ca este vermilion sacru, Simar zice du-te in camera ta, Amar il duce, Simar zice nu m-am asteptat la asta de la tine Vaidehi, ea zice nici eu, unde erau sentimentele tale cand a luat pe Roshni atunci? Vaidehi zice noi ne iubim orice ai face ca PYUSH va fi al meu si e destinul meu, nimeni nu poate schimba asta, Simar zice am incredere in educatia mea si in zeita, Vaidehi zice timpul va decide. Roshni o imbratiseaza pe Simar, ea ii zice Simar Maa, dl Kapoor ii mulțumeste lui Simar, ea zice Holi fericit lui Mata gi.

Destine ratacite episodul 896 din 23 februarie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 896 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 23 februarie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!