Destine ratacite episodul 431 din 15 noiembrie 2020

Simar zice familiei ca trebuie sa se lupte nu sa se teama, Jwala Devi apare la casa lor afara Roli deschide usa si da de ea Mata gi o cunoaste pe Jwala Devi se pare, aceasta intreaba cine s-a luat de omul ei Roli zice ca ea fiindca a batut un om batran Jwala zice apoi ca e mandra de Roli ca a stat impotriva huliganilor ea arata apoi permisiunea de a lipi afise Mata gi zice ca poate lipi unde vrea Kushi e uimita cum de ea se poarta asa. Jwala cere apoi votul familiei Mata gi zice ca o voteaza doar Pari zice ca nu voteaza fiindca soarele ii afecteaza tenul. Mai apoi Simar zice lui Manoranjan ca maine familia merge la o nunta deci pot face la ei petrecerea urmatoare Jhanvi zice lui Simar sa o ajute cu surpriza pentru Anurag fiindca e ziua lui iar la miezul noptii vrea sa faca surpriza. Kushi e sunata de omul lui Jwala Devi el zice ca va pune sediul partidului unde vrea ea adica la orice casa Manoranjan zice lui Verma gi si lui Kushi ca urmatoarea petrecere va fi la casa Bardwaj, seara Simar cu Roli cu Siddanth sunt cu Jhanvi pentru a organiza surpriza.

Jhanvi afla despre comanda de tort ca e anulata Siddanth aduce tort mai apoi insa cand ei intra in casa Bhakti deja il felicita pe Anurag, Jhanvi e socata toti apoi il felicita pe Anurag, Bhakti zice de o slujba pentru Anurag, Jhanvi e de acord baiatul lui Jwala Devi nu vrea sa manance ea e suparat Kushi aproape primeste banii de la Jwala pe geam dar Manoranjan a auzit zgomot din camera ei. Kushi deschide usa si e uimita sa o vada, Manoranjan zice ca de ce nu doarme desi e miezul noptii se tine slujba pentru Anurag matusa zice ca mereu Bhakti e prima care il felicita, lui Jhanvi nu-i place Bhakti apoi ii cere scuze lui Jhanvi, Simar merge dupa ele sa mearga sa taie tortul Roli zice ca nu e prea draguta Bhakti? a doua zi Roli zice lui Simar ca matusa a zis cã Kushi nu a dormit.

Destine ratacite episodul 431 din 15 noiembrie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 431 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 15 noiembrie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!