Destine ratacite episodul 861 din 19 Ianuarie 2022

Matusa lui Vikram se roag, o papusa este aruncata pe usa, mai multe femei de la o organizatie vin la Saroj, ele spun ca ea a maltratat-o pe nora familiei, Anjali apare si zice ca ea le-a chemat, Vikram zice de ce le-ai chemat, ea spune daca mai face ceva? Femeile spun ca au anuntat politia ca ar trebui arestata, Anjali zice cat e matusa acolo ei nu vor fi fericiti. Unchiul zice lui Vikram sa spuna femeilor sa plece, Anjali zice nu face asta acasa la Bharadwaj Simar serveste ceaiul. Vikram o suna, el ii spune ce s-a intamplat si sa mearga la ei acasa repede, Anjali zice de ce ai facut asta? Inspectorul vine la Vikram acasa, politia are un mandat de arestare pentru matusa, Vikram zice nu inspectorul zice ca Anjali a depus plangere, Prem cu Simar apar acolo cu Kushi, el zice esti nebuna, Simar zice ce e asta, de ce ai chemat organizatia pentru femei, Prem zice spune-le sa plece imediat, Anjali zice nu voi face asta Anjali zice ca matusa a vrut sa o omoare, Anjali zice spune Vikram ce a facut matusa el nu spune nimic, Kushi se bucura, matusa vrea sa se apere, Kushi se baga.

Vikram zice nu e doamna e matusa mea, lui Kushi, Prem nu lasa ca matusa sa fie arestata, ei zic ca-l aresteaza si pe el Simar zice nu te baga, poate are dreptate Anjali matusa e dusa de politie, Vikram e suparat Kushi face semn lui Anjali, ea merge la Vikra, zice n-ai facut bine, trebuia sa rezolvi problema ta cu ea, Prem zice n-as fi crezut ca vei face asa ceva, Prem zice vii cu mine acasa, Anjali zice asta e casa mea, Vikram zice Prem are dreptate, mai bine pleci, Anjali zice glumesti? Vikram o duce pe Anjali la usa si zice sa plece din casa, el o roaga sa plece, Kushi zice am gresit, Prem o duce pe Anjali, Vikram e suparat si Simar cu Kushi pleaca.

Destine ratacite episodul 861 din 19 ianuarie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 861 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 19 ianuarie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!