Destine ratacite episodul 870 din 28 Ianuarie 2022

Saroj matusa lui Vikram zice lui Simar ca Anjali trebuie sa fie exact ca ea, matusa zice ca ea are un termen pentru a face asta, ea pune 5 mere unul langa altul, unul e stricat, ea zice acela e Anjali matusa zice ca trebuie sa o indrepte pe Anjali inainte ca celelalte mere sa fie afectate, matusa zice ca e de acord? Nu nu-i asa fiindca stie ca nu o poate schimba pe Anjali, ce decizie ia. Simar accepta pariul matusii, Simar zice in fata zeitei ca va salva casnicia lui Anjali, Simar zice e promisiunea mea fata de matusa si de zeita, Simar impreuna mainile un vant bate iar clopotul din templu suna, pe urma Simar merge sus, Prem zice de ce a acceptat asta? Simar zice nu am avut ce face, Prem zice ca va pierde Simar zice o mama nu pierde niciodata, PYUSH e cu Vaidehi mai apoi el vorbeste de Roshni, Vaidehi zice sa nu dea vina pe ea, Pyush zice daca ar fi si ea ca tine pe urma toata familia e jos Mata gi vrea sa le zica ceva, Mata gi zice ca le da dulciuri, Mata gi zice ca data casatoriei lui PYUSH cu Vaidehi a fost stabilita ca va fi logodna apoi la 2 zile nunta.

Simar zice lui Vaidehi ca nu e fericita ea zice ca nu are parintii langa ea, Vikram zice ca v-a vorbi el cu familia ei, Mata gi le da dulciuri apoi de la Dadugi halva, Roshni afla de nunta lor ea zice nu-i voi lasa niciodata sa faca asta, Dl Kapoor zice de ce e nervoasa, Roshni zice nu vreau sa vorbesc cu tine Kapoor zice nu poti forta pe cineva sa te iubeasca. Ea zice ca nimeni nu o intelege, ea zice sa plece de acolo, dl Kapoor zice cum vorbeste asa? Apoi ea se pune in pat, Rita mama ei vede tot, Dl Kapoor afla de la Simar de nunta lui PYUSH, Simar zice e bine Roshni?

Destine ratacite episodul 870 din 28 ianuarie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 870 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 28 ianuarie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!