Destine ratacite episodul 839 din 28 Decembrie 2021

Vikram vine cu masina si vrea sa mearga la Vaidehi dar Anjali il vede si merge la el, acesta pune ca a venit la ea Anjali zice aici sta Vaidehi nu eu, Vikram zice mi-a stricat planul Anjali, Vaidehi se trezeste si vede pe Vikram pe geam. Anjali vine la Vikram apoi, ei ies la plimbare Vikram se uita la Vaidehi apoi urca in masina, Vaidehi zice ce fericita era Anjali ca daca spun ceva cum se va simti, ea zice trebuie sa tac pentru Anjali, a doua zi Simar merge cu micul dejun la Anjali, aceasta doarme in camera ei e dezordine de azi noapte, Simar zice sa se trezeasca, Simar zice unde ai fost azi noapte, Anjali are rana la gura, Simar zice unde ai fost? Anjali o impinge, Simar cheama pe Prem, ea zice ca a fost cu Vikram si ca rana este de la portiera masinii, Simar zice ca ceva ascunde, seara e ceremonia muzicala, invitatii sunt la casa Bharadwaj, ei cer pe Anjali ea vine jos frumos imbracata, Anjali urca pe scena langa Vikram, Simar zice ca-l va intreba pe Vikram de rana, lumina se stinge apoi Mata gi zice bine ati venit invitatilor, apoi Mata gi danseaza, ea cheama pe Anjali cu Vikram, Mata gi a facut un numar muzical, pe urma Jhanvi cu Amar fac spectacol, Pyush zice unde e Vaidehi.

El merge dupa ea, Vaidehi se uita in ziar, Pyush zice ce faci aici singura cand la noi e asa eveniment, el zice ca nici el nu merge daca ea nu vine, Vaidehi zice bine vin, Pyush danseaza apoi el o duce pe Vaidehi pe scena si ii face cunostinta cu Vikram lui Vaidehi, Anjali zice ea e Vaidehi familia a luat-o de pe strada, Vikram ii da mana ei strang mana, Simar vede apoi Pari danseaza, Vikram merge dupa Vaidehi si o tine de gura, el o duce undeva intr-o camera, Anjali pleaca undeva, Vikram e cu Vaidehi in camera, Vaidehi zice ce vrei? el zice ca nu o va crede nimeni, Simar aude vocea lui Vikram.

Destine ratacite episodul 839 din 28 decembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 839 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 28 decembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!