Destine ratacite episodul 795 din 14 Noiembrie 2021

Mahamaya zice e inceputul domniei lui Kaal, apoi vrajitoarele pleaca la locul lor secret, Simar e cu ele, familia merge la Mata gi, Kamya aduce papusa la Simar ea a aflat de la Amar ca daca pune sange pe papusa puterile vor fi anulate. Kaal e agitat, Simar zice oare stie ce voi face? Mahamaya vede, Simar pune sange pe Kaal pe papusa lui, Simar zice lui Mahamaya Kaal e fericit, Kamya zice ca il vrea pe Prem sa se casatoreasca cu el, Mahamaya zice niciodata, ea face vraja Kamyei, pe Kamya o doare capul, Simar zice ca Kaal e multumit de Kamya ca ii da binecuvantarea sa fie cu Prem. Familia face ultimele ritualuri pentru Mata gi, toti sunt in alb la poza lui Mata gi, Simar coboara jos in rosu. Simar zice numele lui Mata gi, Siddanth zice ai ucis-o, Amar zice esti vrajitoare, Simar zice cum voi trai fara ea. Amar vede pe Kamya in spate, el zice Kamya se va prinde, Amar merge la tablou si zice destul Simar, Kamya zice lui Simar mi-l dai pe Prem, Simar zice da ti-l dau, Sujata zice nu ti-a ajuns ca ai luat pe Mata gi si o roaga, Simar o impinge de doua ori pe Sujata pe jos, Siddanth sare Kamya zice nu indrazni.

Kamya zice Prem e doar al meu, un scorpion o musca pe Kamya ea se face stana de piatra, Amar zice lui Simar sa faca ruptura intre Kamya si Mahamaya, Kamya isi revine, ea merge la Simar, Simar zice ca mama ei vrea sa faca rau lui Prem, Simar zice ca mama ei a provocat accidentul lui rakesh fostul lui Kamya, ca Mahamaya vrea sa o desparta de Prem, Simar zice intreaba pe Mahamaya daca nu-l crezi pe Kaal, Kamya merge la Mahamaya si zice de Rakesh, ea zice ca e minciuna, Simar zice spui ca Kaal minte? ea o ia de gat. Mahamaya recunoaste ca l-a omorat pe rakesh, pe urma Mahamaya zice ca ea vrea puterile lui Kaal.

Destine ratacite episodul 795 din 14 noiembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 795 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 14 noiembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!