Destine ratacite episodul 675 din 17 Iulie 2021

Prem e cu Indravati ea face acel ritual, ea vrea sa puna lantisorul nuptial pe foc dar Prem zice nu, apoi el lesina, Indravati zice pot lua unghia mea de la el in jungla femeile aud pe Simar Mata gi zice nu va uitati in spate orice ar fi. Mata gi zice hai in fata Simar dar nu e Simar este vrajitoarea batrana, ele merg mai in fata si vad o femeie, care e vrajitoarea ele sunt socate sa o vada, ea le spune ce credeati ca va las sa ajungeti la templu asa simplu? Indravati duce in pat pe Prem, vrajitoarea batrana merge spre Mata gi si restul ele se tem, ea le sperie mergand incojurul lor, apoi vasele sunt duse pe sus, ele merg dupa vase si cad jos fiindca acolo e o sfoara iar ele se impiedica. Prem viseaza pe Indravati cum ar fi Simar el se trezeste si isi aminteste cum a zis Indravati ca va uita pe Simar apoi Prem merge la tabloul lui Simar si acesta ii vorbeste, ea zice ca asa usor renunta la Iubirea lor, el zice nu, Mata gi cu restul se trezesc la ei in casa , vrajitoarea batrana zice ati cazut in capcana mea, ea rade de ele si spune iesiti din casa daca puteti, Mata gi zice ca trebuie sa fie calme ca vor afla iesirea, Karuna se roaga cu Rajendra si baietii pentru Mata gi si restul, Sujata cu Mata gi si Kushi dau de un zid invizibil, ele striga pe Karuna si pe Sankalp dar degeaba ei nu aud.

Mata gi zice nu ne aud, ea spune nu ne dam batute vom rupe vraja apoi Mata gi pune vasele in ghiozdan ea spune ca merge cu Pari si Kushi sa incerce toate usile din casa, Siddanth e la casa veche a lui Indravati de 100 de ani, el cauta o metoda de a intra insa da de scutul protector al vrajitoarei, Siddanth afla apoi o fereastra prin care o vede pe Indravati, Pari cu Mata gi merg la prima usa si dau de un munte apoi la alta usa dau de o padure urata, apoi de o prapastie mare.

Destine ratacite episodul 675 din 17 iulie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 675 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 17 iulie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!