Destine ratacite episodul 764 din 14 Octombrie 2021

Prem vede ca femeia ce a fost la Mata gi in camera este Simar, el zice lui Mata gi ca Simar a atacat-o, Simar vine de afara Chandramani zice de unde vii, ea spune ca a auzit un zgomot, Prem zice ca nu-i mai da nici o zi lui Simar ca maine se casatoreste cu Chandramani, Siddanth zice nu dispera Simar, Prem a impins-o pe Simar pe jos apoi ea zice ca va bea otrava pentru a demonstra ca e nevinovata, Chandramani aduce otrava ea zice crezi in zeita ta nu? Atunci bea otrava asta Simar i-a otrava de la ea, Chandramani zice nu e otrava este o potiune letala, Simar zice zeitei oricum Prem nu mai crede in mine, Simar bea otrava familia vine la ea Sujata zice ce ai facut? Prerna zice e otrava Simar ce ai facut? Simar zice trebuie sa facem de astea pentru a demonstra adevarul, ca sa-l castig pe Prem inapoi, lui Simar i se face rau apoi se tine de gat, ea i-a tava de veneratie si zice Slava zeitei! Mata gi e uimita de ea si merge spre ea.

Chandramani, Mata gi ea face semn cu mana, Simar se prabuseste jos ea cade lânga stalp jos, Mata gi se uita la ea. Chandramani zice incepe numaratoarea inversa pentru tine Simar, Mata gi scapa telefonul jos se apleaca dupa el si pune capul pe vermilion, Mata gi isi revine, Prerna zice de un antidot si merge dupa el, Mata gi zice deschide ochii Simar. Prerna da antidotul lui Simar dar ea nu-si revine ea inchide ochii, Chandramani zice a murit ca nu si va mai deschide ochii, Mata gi nu se poate ca zeita nu va permite asta, Prerna zice am incercat totul, Mata gi i-a apa sfintita si ii da lui Simar apoi ei se roaga.

Destine ratacite episodul 764 din 14 octombrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 764 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 14 octombrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!