Dragoste si ura Episodul 688 din 15 Iunie 2020

Ambika se bucura ca scap de Meethi in timp ce aceasta citeste din cartea sfanta, Aakash cu Mukta au mers pe drumul unde a fost dus el de Mukta, Vishnu vine si el la ei Aakash zice ca a numarat virajele la dreapta si la stanga. Vishnu zice sa refaca traseul Nani zice cat ii ascund adevarul lui Damini. Aakash cu Mukta cu Vishnu fac drumul iar Aakash ii spune unde sa vireze Maya merge la inchisoare la Meethi s-o vada dar politia nu o lasa sa mearga la ea. Thakur cu Tappu cu Divya vin si ei la inchisoare, Aakash cu Mukta o iau pe jos apoi Tappu ii da o palma politistului ce nu-i lasa ea e dusa la arest. Tappu plange cand o vede pe Meethi citind cartea Aakash ajunge la o fabrica cu Vishnu, Chaubey zice lui Ambika ca i-a gasit o casa si maine va pleca departe Meethi o vede pe Tappu ca e in celula Aakash cu Vishnu dau foc la casa unde e Ambika cu Chaubey. Chaubey iese repede, Meethi e dusa la executie Rathore apare şi el. Ambika zice ca nu iese pana Meethi nu e executata ea iese Rathore merge dupa ea. Rathore ii da palma lui Ambika si o scoate afara politia vine si suna sa opreasca executia. Executia e oprita toti se bucura Meethi lesina Ambika zice ca vrea sa zica ceva Muktei dar o prinde si ameninta cu pistolul.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 688 Online

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 688 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 15 iunie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!