Destine ratacite episodul 749 din 29 Septembrie 2021

Siddanth vede lumina de la piatra lunii, ea se face mai puternica si o femeie apare din lumina, ea zice ca Simar putea sa o salveze pe Roli daca vroia Siddanth se enerveaza, Simar zice familiei sa mearga la Siddanth el vine jos cu bagajul si zice ca nu poate sta sub acelasi acoperis cu criminala lui Roli, Siddanth zice ca doar din cauza ei Roli nu e, Karuna zice destul Siddanth, nu profita de tacerea lui Simar, Siddanth zice ca pleaca, Sankalp cu Rajendra ii spun sa stea ce face, Siddanth pleaca cu bagajul si cu cenusa la el, Simar zice stai Siddanth, nu pleci nicaieri, ca eu voi pleca daca trebuie sa plece cineva, Mata gi zice ce prostii vorbiti? Simar zice i-am promis lui Roli ca voi avea grija de Siddanth, Rajendra zice te implor Siddanth nu pleca, Rajendra zice uite Simar vrea sa plece Siddanth zice las-o sa plece, cine stie ce calamitate mai aduce Prem striga la Siddanth el zice ca pleaca si el cu Simar, pe urma Prem cu Simar fac bagajul, Simar zice ca Siddanth trebuie sa vorbeasca cu cineva, Simar zice lui Prem sa aiba grija de Siddanth ca el mereu va fi cu ea, ca are incredere in ea.

Karuna zice ce fericiti eram acum ceva zile, Prem vine cu Simar jos cu bagajele, Siddanth zice lui Simar ca mereu o va ura, ca ea se preface ca i-a rapit pe cine era mai drag, Mata gi zice ca ea va pleca cu Simar si ea nu e singura, Mata gi zice ca Prem cu familia vor avea grija de Siddanth, dar de ea, de Simar? Ca ea ii va fi alaturi, Mata gi zice ca vor sta la casa Devikai. Prerna zice ca merge si ea, Simar zice lui Prerna ca e doctor, ca l-ar putea ajuta pe Siddanth si familia sa-l ajute pe el. Kushi zice ca Prerna nu se va simti straina daca Simar nu e, ea zice sa aiba grija de familie lui Prerna.

Destine ratacite episodul 749 din 29 septembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 749 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 29 septembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!