Destine ratacite episodul 226 din 24 aprilie 2020

Kushi zice lui Veeru ca va face ceva cu familia, Pari se plange de durere de spate Roli zice lui Manoranjan ca nu stie cat o mai pot duce asa cu Veeru ca el nu pricepe la nimic. Manoranjan zice sa il faca gelos pe Veeru. Naina vine la lucru cu Siddhart ea e racita ea scapa pe hol dosarul iar colegii rad de ea. Siddhart zice ca l-a ajutat la dosar mult si ii multumeste, Shailu cu Sattu aduc dulciuri pentru ca s-au angajat. Toti se bucura Prem zice ca numai el nu are o slujba Simar zice sa nu se descurajeze ca zeita il va ajuta Kushi ii striga pe toti afara.

Familia vede poza lui Dadugi pe perete iar Kushi apare si zice ca regreta ce a facut, ca nu trebuia sa se poarte asa apoi Kushi ii cheama pe toti sa treaca granita, toti trec si Kushi da dulciuri lui Mata gi pentru a se impaca. Mata gi nu vrea, Kushi zice s-o ierte pentru ce a facut, ca Simar s-o ierte. Mata gi mananca dulciuri Kushi zice intreaba daca le recunoaste? Kushi zice ca le-a adus daruri pentru a se indrepta. Doi oameni aduc ceva pe tavi familia e curioasa acolo sunt dulciuri pe care scrie: Dulciuri Kushi iar ea zice cu nerusinare ca a schimbat numele pentru a-i face rau lui Mata gi.

Destine ratacite episodul 226 din 24 aprilie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 226 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 24 aprilie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!