Destine ratacite episodul 687 din 29 Iulie 2021

Roli zice ca a vorbit cu Simar, Jhanvi vine jos si zice ca merge la spital, cineva o tot suna pe Jhanvi, Simar vine cu Devika/Patali acasa, Patali zice ca o va hipnotiza pe Simar, Prem are o surpriza pentru Simar sa mearga la Manali, Patali zice de comanda ei de statui Simar zice ca o ajuta asta numa ca Simar sa nu plece cu Prem de acasa, Patali zice acum nimeni nu ma poate opri din razbunare, seara Jhanvi e la spital ea e sunata iar de un apel necunoscut si raspunde si zice sa vina in fata daca are curaj, Anurag apare la Jhanvi in spital, Jhanvi zice relatia noastra este gata s-a destramat. Anurag zice ca vrea sa se indrepte Jhanvi pleaca iar Anurag zice stiu ca nu pot fi iertat usor acasa Roli duce mancare lui Jhanvi si o vede gandita. Jhanvi zice ca Anurag suna pe telefon, a doua zi Simar vine sa puna masa dar Roli zice ca s-a ocupat ea, Mata gi zice sa o ajute pe Devika la statui, Anjali vine la Simar si zice sa nu plece, Patali o asteapta pe Simar cu lutul, ea vrea sa-i faca ceva, Patali suceste mana papusii unde e Devika, Simar bate la usa, Patali o deschide dupa ce i-a forma Devikai.

Simar a mers cu Anjali la Patali, acesteia nu-i place Simar cu Anjali intra in casa, Simar incepe sa faca lutul, Patali zice ca aia va fi casa ei ca si o va inchide pe Simar intr-o statuie apoi se face ca o doare mana ranita, Simar framanta lutul la un moment dat Simar e curentata, este vraja lui Patali, Simar se apuca de modelat iar Patali face vraja ea zice ca procesul distrugerii lui Simar a inceput, si facea ca din Simar sa mearga ceva in lut. Familia i-a masa, Mata gi vede ca Jhanvi are ceva. Jhanvi pleaca, apoi Anurag vine acasa la ei, el zice ca vazut-o pe Jhanvi plecand si spune ca o iubeste pe Jhanvi si ii pare rau de greselile facute, Anurag zice ca vrea iar in familie el zice ca sa-i mai dea o sansa Jhanvi, Simar face statuia. Devika striga din papusa ca Patali sa o recunoasca, Anjali vede papusa, ea merge la ea dar Patali striga la ea.

Destine ratacite episodul 687 din 29 iulie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 687 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 29 iulie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!