Puterea Dragostei 13 Septembrie 2019 Sezonul 2 Ep 54

Mariana continua circul si pare sa nu poata fi oprita de nimeni, chiar daca unele fete ii atrag atentia sa nu se mai duca la baieti, ea tot insista si nu asculta de nimeni, Baxter ii spune chiar cum ar vrea sa aiba o relatie cand se uita dupa toti baietii din casa. Intre timp Ligi pare sa nu renunte la Livian pe care il simpatizeaza si chiar spune ca ar putea sa-l cucereasca in ciuda faptului ca este cu Bianca.

Si ca o paranteza se tot aud zvonuri ca Bianca si Livian ar fi plecat din competitie, dar daca intr-adevar e real faptul ca Livian este eliminat, si Bianca pleaca cu el, se numeste descalificare si cred ca daca face acest lucru, e mai mult decat evident faptul ca a demonstrat inca o data puterea dragostei.

Sezonul 2 din Puterea Dragostei sau dupa formatul „Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Puterea dragostei 13 septembrie 2019 HD

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei Sezonul 2 episodul 54 difuzata astazi 13 septembrie 2019, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Editie completa.

error: Content is protected !!