Destine ratacite episodul 676 din 18 Iulie 2021

Mata gi se impiedica si vede o usa, ea spune usa asta nu a mai fost la noi in casa apoi merge la ea si vede cararea din padure, Kushi cu Pari zic Sujatei ca nu au aflat calea apoi ele zic unde e Mata gi, care le striga apoi ele meg la ea. Ele ies pe usa in padure dar Mata gi nu apuca fiindca furtuna incepe, usa se inchide vrajitoarea apare si zice lui Mata gi ca o omoara, Mata gi zice nu poti face nimic, Sujata zice apa sfintita va rupe vraja si da cu apa, vrajitoarea batrana prinde pe Mata gi care o tine de mana ele se imping Mata gi aproape cade dar i-a indoit unghia cu puterea vrajitoarei, apa sfintita merge pe vrajitoare iar Mata gi fuge si ajunge la Sujata si la restul, Mata gi zice aduceti vasele, ea spune fiti atente ca vrajitoarea nu ne va lasa, Amar cu Siddanth spun lui Prem cum au ajuns la el, Amar cu Siddanth au lovit pe Indravati in cap si lesinat, Indravati e pe jos lesinat, Siddanth zice hai sa o luam cu noi. Siddanth o i-a pe sus pe Indravati, Prem i-a unghia lui Indravati, ei merg jos Amar zice pune costumul Prem si iesi, Indravati se trezeste ea zice m-ai trdat Rana Thakur, Siddanth zice esti om acum ca noi.

Indravati zice mai este scutul protector al lui Badi Amaa si o cheama dar ea nu poate veni la ea fiindca e dupa Mata gi si Kushi, Pari cu Jhanvi, Prem cu Siddanth si Amar se ascund de Indravati ea ii cauta dar ei se ascund in dulap. Indravati ajunge in camera lor dar nu-i vede fiindca n-are puteri, ea pleaca iar baietii ies ei se muta dulapul fiindca e o usa, ei ajung pe hol Indravati rade cu Badii Amaa, ele spun de venit ati venit dar de plecat nu prea, Indravati pune o sticla taiata la gatul lui Prem, ea zice daca ascultai nu ajungeam aici, Indravati taie pe Siddanth la mana, lui Siddanth ii curge sange tare apoi Indravati zice ca ei sa plece sa ramana Prem, pe urma ea spune ca ii va omora.

Destine ratacite episodul 676 din 18 iulie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 676 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 18 iulie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!