Puterea Dragostei 26 August 2019 Sezonul 2 Ep 37

Nu inteleg ce tot atata plans pe Andreea in gala? Nu a inventat nimeni nimic despre ea. Ea cu gura ei a facut “gluma”. Nelson tata a clarificat ca nu a fost nimic, atunci de ce reactia asta? Cine a pus-o sa faca glume dinastea care se pot interpreta? Eu de unde sa știu ce a facut ea in trecut? Vazand poza, puteam sa iau de buna afirmatia. Singura s-a bagat în rahat si acum plange.

Livian stia de mult, si nu a zis in emisiune, dar vazand în gala ca ea tot mananca rahat, si incearca sa-i puna vorbe urate in gura ba cu Larisa, ba cu Bianca, omul a aratat ce caracter are aceasta fata. Toata saptamana a incercat sa o domoleasca, dar ea nu și nu. Zilnic i-a atacat pe el si pe Bianca si a cautat bagare in seama.

Inca a fost prea domn, si el și tasu, ca puteau amandoi sa o faca de rahat, daca chiar vroiau sa-i faca rau. Puteau sa minta…cine putea sa ii contrazica? Nu a inventat nimeni nimic, doar s-a adus in emisiune ceea ce a scris EA pe insta, daca tot e asa nevinovata, de ce s-a agitat ca un pepsi? Intreb si eu.

Sezonul 2 din Puterea Dragostei sau dupa formatul „Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Puterea dragostei 26 august 2019 HD

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei Sezonul 2 episodul 37 difuzata astazi 26 august 2019, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Editie completa.

error: Content is protected !!