Destine ratacite episodul 671 din 13 Iulie 2021

Mata gi cu Siddanth se intorc acasa, familia se bucura Simar de femeia aia de ieri ce avea semnul, ea zice ca ar aduce-o acolo dar se teme, Siddanth zice ca o aduce el si o protejeaza, Prem aude tot, Indravati intreaba pe Amar unde e femeia aia Amar nu zice ea se infurie si pune mana pe el dar Amar are un medalion sfant si cand il atinge e curentata, Simar vede pe Prem si-l observa ca se uita cu furie. Ea zice Prem e schimbat, Mata gi cu Siddanth il intampina si se imbratiseaza, Simar observa ca el are ceva Indravati face vraja lui Amar si pune curent pe langa el Amar zice fugiti ca ea e vrajitoare. Amar zice Slava zeitei si fuge din vraja ei apoi, Mata gi zice cum merg pregatirile de Navratri ca e a treia zi, Simar zice nu ai aprins dumneata candela pana acum, Simar zice azi dumneata vei face slujba.

Amar are accident din cauza lui Indravati si in acel moment el scapa medalionul, Simar descopera ca Prem este si el tot vrajit, fetele au vazut snurul pe jos, Siddanth merge la femeia cu semnul si o convinge sa vina, Prem vrea sa o omoare pe Simar ea fuge, Indravati apare, Siddanth o prinde pe Mata gi fiindca Prem a impins-o, femeia cu semn apare din nou si toti sunt socati sa o vada.

Destine ratacite episodul 671 din 13 iulie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 671 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 13 iulie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!