Dragoste si ura Episodul 616 din 10 februarie 2020

Akash este inchis in camera, Meethi se trezeste si vede pe gaura cheii cine a rapit-o si anume fiul ministrului cu care s-a batut Akash si Vishnu cu doar cateva zile in urma. Meethi suna la telefon familia dar nu da de niciunul, apoi ea se gandeste sa-l sune pe Akash, ea il suna si reuseste sa-i spuna cine a rapit-o. Apoi Akash ii zice sa lase telefonul sa mearga si sa-l ascunda, rapitorii vin la Meethi, Aakash aude ce zic ei, Meethi plange iar rapitorii zic ca sunt la 80 de km de casa ei la o ferma. Aakash iese din camera, politia a venit la Thakur acasa. Khana zice ca e vina lui Aakash iar acesta fuge din casa. El se urca pe ricsa si merge spre Meethi. Rapitorii afla telefonul lui Meethi si il sparg, politia vine la unchiul lui Aakash si zice ca rapirea lui Nirbhay este facuta din interiorul familiei lui si ca nu Rathore l-a rapit ci el l-a internat in spital dupa ce s-au batut. Aakash ajunge la Meethi, el se bate cu rapitorii fi ruge fiind ranit la mana. Aakash o scapa pe Meethi cu ajutorul fratelui fiului ministrului, ei ies afara si fug dar rapitorii merg dupa ei, Meethi cu Akash se ascund intr-un camion, ea vede rana lui Aakash de pe mana dar tot stau ascunsi acolo. Apoi Aakash iese si se bate iar cu ei dar este lovit in cap fiind batut rau el ii zice lui Meethi sa fuga dar ea nu fuge asa ca Meethi apoi i-a pistolul si-i ameninta s-al lase iar atunci rapitorii pleaca.

Uttaran este telenovela care cu fiecare episod ne prezinta o poveste bazata pe realitate, doua fete de aceasi varsta provenite din familii cu situatii diferite devin cele mai bune prietene insa cand invidia si abuzul de putere apare totul se schimba radical, Ichcha care nu voia decat sa fie apreciata de familia la care lucra drept menajera, Tapasya isi schimba cu timpul comportamentul fata de aceasta iar cu trecerea timpului acestea ajung sa devina cele mai mare rivale.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile care incep sa aiba scene si decizii diferite.

Dragoste si ura Episodul 616 HD

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 616 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 10 februarie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!