Destine ratacite episodul 668 din 10 Iulie 2021

Indravati o intreaba pe Kushi daca era Simar la Verma Gi, Kushi zice ca, da era acolo Simar, Kushi se preface ca e tot sub vraja ei dar ea a scapat cand voalul zeitei a cazut pe ea inapoi la Padmavati, tatal ei zice lui Padmavati sa mearga la rege, el o trimite cu ultimele lui puteri apoi Padmavati fuge, Indravati zice toti sunt sub vraja mea. Cine o va salva pe Padmavati, ea zice nu esti tatal meu ca nu mi-a dat dreptul meu, ea il loveste cu piciorul, apoi zice eu sunt aici dar fata ta preferata s-a dus, Padmavati fuge si vede pe vrajitoarea batrana ca face vraja regelui, ea o loveste pe vrajitoare care cade jos, regele se trezeste, Padmavati zice femeia asta cu Indravati au pus vraja pe tine, ei doi fug apoi Indravati vede ca ei au fugit regele cu Padmavati ajung la usa dar soldatul nu-i lasa sa iasa, Indravati striga dupa ei, cei doi se ascund iar Indravati vine jos dupa ei.

Ea spune toti sunt sub controlul meu, Indravati zice las-o pe Padmavati si hai la mine si va iert pe toti altfel distrug tot, ca face scrum tot statul apoi Indravati i-a o clepsidra si spune ai timp pana curge nisipul jos. Regele vrea sa mearga la ea Padmavati zice stai el spune trebuie sa iesim de aici, regele merge la Indravati, poi si Padmavati, ea zice nu va pot lasa singur rege ca trebuie sa luptam cu vrajitoarele astea blestemate, Padmavati zice e lupta dintre bine si rau sa vedem ce va decide zeita o entitate apare ea zice eu voi lua decizia.

Destine ratacite episodul 668 din 10 iulie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 668 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 10 iulie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!