Destine ratacite episodul 844 din 2 Ianuarie 2022

Vikram zice ca el nu a facut nimic, Anjali zice lui Simar sa nu se mai bage, Vaidehi vine la ei, Anjali zice sa iasa afara, politia vine si zice ca au aflat vinovatul ca Vaidehi este de vina, Pyush zice ce prostie e asta? Inspectorul o aresteaza, el a fost platit de Vikram si a aflat de prietenele lui Vaidehi, Pyush zice eu am vazut, inspectorul zice ca ea l-a urmarit pe Vikram de mult, el arata poze Vaidehi zice e minciuna, Simar zice ca nu e asa Anjali se i-a de ea, Prem zice ce vrei Simar, Kushi zice ca Simar e aliata cu Vaidehi, care este dusa de politie, Simar zice stati PYUSH zice e nevinovat mai apoi PYUSH zice ca avocatul nu o poate ajuta pe Vaidehi, Prem o striga pe Anjali si zice ca o duce la Vikram acasa, Anjali e fericita, Prem zice un tata trebuie sa indrepte lucrurile Kushi zice lui PYUSH sa nu se mai prefaca ca e frate ideal, Kushi zice lui Prem ca nimeni nu poate lua fericirea lui Anjali, Simar zice ca Vaidehi spune adevarul, Prem zice destul.

Simar zice lui Anjali nu te duce acolo, ca nu e bun Vikram, Simar zice am visat clipa asta de mult, Anjali zice o mama nu distruge viata fetei ei, Anjali zice sa o lase, ca nu-i pasa de ce crede ea, ca va merge la Vikram acasa, Simar zice du-te atunci dar promite-mi ceva, Simar zice vei afla adevarul in doua zile, Simar zice daca vei afla adevarul in 2 zile vei face ce zic eu, vei veni inapoi aici, Anjali zice daca in 2 zile dovedesti ca e vinovat fac ce spui tu daca nu iti scoti lantisorul nuptial, si stergi vermilionul, ca vei rupe toate relatiile cu noi. Anjali zice accepti conditia mea? Simar zice ca accepta, ea da mana lui Anjali, aceasta se desparte de Mata gi, Kushi zice unii nu se bucura pentru tine ca au incercat sa opreasca, si nu poti pleca fara ritual, Kushi aduce orezul iar Simar isi aminteste de Anjali mica.

Destine ratacite episodul 844 din 2 ianuarie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 844 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 2 ianuarie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!