Destine ratacite episodul 647 din 19 Iunie 2021

Simar zice e ziua surorii mele si ea nu e aici, Mata gi zice lui Simar sa nu-si piarda curajul. Mohini apare la usa cu vasele in mana, ea zice lui Simar cum ai uitat ziua lui sora ta. Mohini canta la multi ani! Ea se face ca le scapa jos, Mohini zice ca are un plan, si zice de anunțul din ziar cu baiatul disparut, ca daca e adevarat anuntul Simar poate pastra vasele daca e conspiratia ei va sparge vasele, Sunanda a mers sa vada de anunt daca e adevarat. Ea mege la o casa unde un om zice ca sotia lui e bolnava, mai apoi Mohini zice cum sarbatoriti ziua lui Roli? Ea zice ati legat pe Pari nora voastra? Mohini face vraja si Pari e dezlegata, Sunanda suna pe Mohini si zice ca e adevarat anuntul cu baiatul ca sotia omului e distrusa de durere de o luna de zile.

Sunanda zice lui Mohini sa mearga acolo, Mohini zice lui Simar sa pastreze vasele, ea zice ca peste trei nopti va fi luna noua si va sacrifica pe Prem, Mohini zice ai trei zile sa iti salvezi familia, odata ce Prem va fi sacrificat vasele se sparg, Mohini zice succes, ai trei zile. Simar apoi cade jos necajita, Mata gi o incurajeaza apoi se roaga zeitei, Mohini ajunge la acel om unde e disparut copilul, Sunanda zice lui Mohini am verificat tot.

Destine ratacite episodul 647 din 19 iunie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 647 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 19 iunie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!