Puterea Dragostei 23 August 2019 Sezonul 2 Ep 35

Oricate injurii i se aduc Biancai aceasta pare sa fie puternica si dupa cum se vede in emisiune, lui Livian ii place mult de ea si nu il afecteaza indiferent ce spuneti de ea. Daca luam si partea negativa de care tot va legati ca nu se spala, pai Livian nu ar mai pupacio toata ziua, despre ce vorbim, eu cred ca nu e femeie sau barbat sa nu fi mirosit in viata lor o data a transpiratie sau urat, dar asta nu inseamna ca nu te spele.

Si ca tot peisajul sa fie aproape complet si nelipsit de alte scene de violenta, Andreea se ridica furioasa catre Bianca si-i spune ca ea este motivul certurilor din casa, insa aceasta mai mult pare sa fie afectata ca Livian nu-i ofera atentia de care are nevoie, iar acesta a si spus ca i-a placut de Andreea insa atata timp cat Bianca nu-i greseste cu nimic nu vede cum l-ar putea recuceri.

Sezonul 2 din Puterea Dragostei sau dupa formatul „Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Puterea dragostei 23 august 2019 HD

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei Sezonul 2 episodul 35 difuzata astazi 23 august 2019, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Partea 1 de la ora 11.

Partea 2 de la ora 17.

error: Content is protected !!