Destine ratacite episodul 639 din 11 Iunie 2021

Amintind cele intamplate acum 4 luni, Amar zice cum Mohini a venit jos cu vasul. Mohini a spus lui Roli uite aici este Siddanth al tau in acest vas, ea zice il vrei, atunci vino dupa mine, Mohini o duce pe Roli in camera ei si o pune si pe ea intr-un vas. Familia sta la usa, Mohini iese si zice uite acolo e Roli in vas, apoi Mohini sa aduca pe Sanjana si pe Anjali la ea daca nu va sparge vasul cu Siddanth, Mohini cere vasul de la Sunanda cu Siddanth ea zice daca il sparg Siddanth moare, Mata gi zice ce vina au fetele alea? Mohini zice daca ascultați voi aduce inapoi pentru o zi pe Siddanth si Roli. Mohini zice nu pricepeti? Adio Siddanth, apoi Mata gi zice mergeti dupa fete, Mata gi zice familiei sa stea unita, sa fie puternici toti, ca Simar va veni inapoi, Mohini zice nu mai vine ca am omorat-o, Mata gi zice Simar se va intoarce cu siguranta, ca ea nu intelege credinta lor, Mata gi zice tine minte asta, Jhanvi aduce pe Sanjana si pe Anjali.

Apoi Mohini zice lui Mata gi sa mearga cu fetele in camera la ea, Amar zice ca dupa asta nu le-au mai vazut, Mohini a spus apoi planul ei, ca Mata gi cu Simar a murit in accident asa sa zica lumii, iar fetele ca sunt duse cu Roli la bunica lor. Amar zice atunci am vazut familia neajutorata, Simar zice lui Amar planul ei pentru a invinge pe Mohini, a doua zi familia i-a masa dimineața, Mohini vine jos si o doare capul, ea zice de potiunea bauta de ea ce are cenusa, Sunanda zice oare ati pus voi ceva in potiune? Sujata zice noi nu am facut nimic, Mohini zice nu aveti curaj dar Simar ar putea fi. Jhanvi zice cum sa fie Simar daca ea nu e aici? Mai apoi bucatareasa vine cu mancarea lui Mohini, ea zice cine esti tu ca doar tu ai val, ea da valul si este o femeie, dar nu e Simar, soacra femeii se i-a de Mohini ea zice ce faci cu nora mea.

Destine ratacite episodul 639 din 11 iunie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 639 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 11 iunie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!