Iubirea invinge Episodul 53 din 11 iunie 2021

Anurag duce pe Prerna cu masina, ea coboara si merge cu ricsa. Komolika zice sora surorii sale de Mohini, Mishka mama lui Anurag vrea ce e bine pentru el Komolika zice Mohini nu o suporta pe Prerna, Anurag merge dupa Prerna si zice-ti s-a agatat sariul la roata, daca pateai ceva, el zice nu stiu dar mereu te caut ca mereu te voi sprijini, ei se imbratiseaza ploaia incepe, Moloy ajunge la Komolika acasa si o plesneste fiindca a pus ceva in halva, el a vazut ieri inregistrarea. Komolika zice ca pentru Anurag am facut astea ca sa-l am, Moloy zice hai cu mine sa zic lui Mohini cine esti, Moloy zice voi da presei inregistrarea si vin alegerile pentru tatal tau Siddanth Chaubey. Mishka zice lui Komolika ti-am zis ce semeni aia culegi, mama Prernei o trage sus pe aceasta, ea o inchide in camera, mama ei zice ai avut libertate ai vrut sa ne dezamagesti, Veena coboara jos unde e Anurag plouat tot, el spune ascultati-ma un pic.

Veena zice du-te acasa, Anurag zice dati-mi voie sa va explic relatia noastra, Prerna merge jos fiindca Shivani i-a dat drumul, Veena zice azi am vazut ca esti ca ceilalti bogati, Prerna zice il iubesc Veena da s-o plesneasca, Anurag se baga si primeste palma el, Anurag zice ne iubim am rupt logodna, el zice vreau sa ne casatorim, ca voi vorbi cu mama Veena ii binecuvinteaza, Komolika zice ceva soferului, Veena apoi ii duce la altar la zeita.

Iubirea invinge Episodul 53 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 53 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 11 iunie 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!