Destine ratacite episodul 613 din 16 Mai 2021

Roli merge dupa acel hot el zice ce faci incalci regulile, Manoranjan i-a cutitul de pe jos Mata gi zice ce ai facut. Manoranjan zice lui Simar singura s-a taiat, Maya zice Amar a chemat politia Manoranjan scapa cutitul Roli cu ceilalti hoti aud un zgomot de sus, cineva striga, ei merg sus Vikas e pe jos mort cu un cutit in abdomen. Roli zice asa pedeapsa pentru ca a mers in camera la Rajkumari? Maya o hipnotizeaza pe Manoranjan, Rajveer o suna dar nu raspunde nimeni, Amar apare cu politia Mata gi fuge de Manoranjan care fuge dupa ea cu cutitul, poliția vede tot si-i spune te arestam doamna Manoranjan ca ai vrut sa o omori pe Mata gi. Ei i-au cutitul de pe jos Manoranjan zice eu n-am facut nimic e o inscenare de a lor. Mata gi zice iarta-ma soro dar n-am avut ce face m-ati obligat tu cu fiul tau. Simar zice cum zici ca minte Mata gi chiar tu ai zis ca te vei razbuna pentru ca fiul tau a fost la inchisoare. Mata gi arata mana taiata Manoranjan zice ce bine joci soro. Inspectorul zice ai dovezi ca Nirmala devi cu Simar mint? Ea zice nu dar nu vedeti cum se bucura, ispectorul zice si eu fac parte din planul lor. Amar zice esti terminata ca Rhai Bhadur Singh nu e aici, servitorul printesei zice v-a zis printesa ca e periculos aici.

Baietii zic e conspiratia printesei, unul zice eu plec acum de aici, servitorul zice stai, daca pleci Aryan te va ucide, Siddanth zice trebuie sa-l opresc pe acest om, el spune avem hartia semnata de tine. Roli zice lui Siddanth l-am vazut mergand spre camera lui Rajkumari, poate ea l-a omorat Simar zice lui Manoranjan da noi am planuit tot sa fii acuzata pe nedrept.

Destine ratacite episodul 613 din 16 mai 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 613 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 16 mai 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!