Destine ratacite episodul 600 din 3 Mai 2021

Amar cu Maya shnt uimiti sa vada ca Guru gi atinge picioarele lui Rajveer, Pari pune mancare deoparte pentru a avea la copii Uma zice pune si pentru mine, Simar vede si zice azi nurorile trebuie sa ascunda mancare, Simar vine si zice ca vrea unt clarificat pentru candela, Pari zice ca nu poate lua fara voia proprietarului, Manoranjan apare si zice imi place de voi, Pari cu Uma o lauda, Manoranjan zice voi sunteti ca vremea mergeti unde e bine, Anjali cere lapte ca ii este foame Uma zice cere voie Simar! Manoranjan pleaca nepasatoare, Simar merge dupa ea si zice de unt pentru candela si lapte pentru Anjali, Manoranjan zice sa aleaga ce vrea lapte sau unt clarificat pentru candela la zeita, ea zice i-a lapte si lasa zeita ca te-aa facut sa suferi, Roli apare apoi Manoranjan zice i-a unt Simar ea zice lui Pari si Uma daca fetele ei vor avea mancare ai vostri nu vor primi Roli zice destul.

Ea se i-a de Manoranjan si zice mai stii cum ai fost la aceea petrecere machiata, vrei sa repetam. Rajveer zice lui Guru gi ca are cristalul Mayei, Rajveer zice am infiintat organizatii pe numele tau ca oamenii te urmeaza Rajveer zice tu vei fi in fata eu in spate si vom face miracole. Ca, casa va fi resedenta ta ca oamenii vor da bani pentru rezolvarea problemelor Rajveer zice voi fi cel mai bogat din lume, ca vom conduce toata lumea, Guru gi zice de politica Rajveer zice nu e nevoie sa te bagi in politica, Guru gi zice cum vom face ca eu n-am cristalul, Rajveer zice voi scoate cristalul.

Destine ratacite episodul 600 din 3 mai 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 600 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 3 mai 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!