Destine ratacite episodul 832 din 21 Decembrie 2021

Simar este pe pat doctorul zice ca trebuie sa manance si sa bea apa, Simar zice ca nu intrerupe postul de Karwa Chauth, Pyush merge la Prem si il roaga sa-i intrerupa postul el zice ca legatura lor e una speciala, din suflet dar ca Prem nu mai are suflet, Pyush vine la Simar inapoi el zice ca Prem nu vine dar el apare si-i da suc lui Simar a doua zi Anjali vrea micul dejun ea striga pe Pyare mohan apoi isi aminteste, Pyush zice ca aduce el mancare daca vrea ca aduce si pentru Simar, Kushi zice ca el e servitor apoi Pyush pune micul dejun tuturor lui Mata gi ii plac Kushi zice e ca mama lui Prem vine jos pentru birou el zice lui Pyush ca doar asta stie face? PYUSH zice ca merge iar la firma K and K, Prem pleaca, Pyush zice ca nu vrea sa fie povara pentru nimeni, Simar a castigat procesul Prem afla prin telefon de la avocat, Simar afla de castigul ei la proces toata familia afla Anjali arunca ofranda pe jos de la Mata gi, Simar zice lui Anjali nimeni nu ne mai poate desparti, Anjali zice nu-s marioneta ta si Prem zice ca este satul ca e tatal lui Anjali si a luat-o decizie pentru Anjali.

Pentru viitorul ei, Simar e nelinistita oare ce decizie, Simar il asteapta, el vine tarziu si zice ca ii e somn, Simar stinge lumina, Prem se culca, Simar zice sa nu iei o decizie la furie a doua zi familia e la masa Amar zice ca Pyush a plecat Simar zice ca la birou cineva suna la telefon Anjali raspunde la telefon e un om ce zice ca va veni cu fiul lui sa o cunoasca Anjali da cu telefonul, Anjali zice lui Prem ce e asta? fara sa ma intrebi? Simar zice esti tatal ei dar ea nu e pregatita de nunta ca trebuia sa spui familiei Prem zice ca cunoaste familia aia, el zice destul! Simar zice nunta e ceva important, Prem zice tu spui asta, Anjali zice uite cine vorbeste de casatorie.

Destine ratacite episodul 832 din 21 decembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 832 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 21 decembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!