Destine ratacite episodul 584 din 17 Aprilie 2021

Simar ii spune lui Roli sa salveaze casnicia ei si lantisorul nuptial daca poate pana diseara, Rajveer zice hai sa mergem Girjesh, Mata gi zice stati putin lui Rajveer, ea zice nu va puteti da jos ochelarii? El i se adreseaza cu Mata gi ea zice de unde stii cum mi se adreseaza familia, el zice ca asa a crezut apoi pleaca, Simar se intoarce cu Amar si-l vede pe Rajveer, ea zice oare ce face acolo la ei? Jhanvi o asteapta pe Roli care apare la ea dar e abatuta, ea merge in camera, Simar cu Amar spun unde au fost acasa la Rajveer, Simar zice ca si Roli a fost acolo cu ei Simar zice lui Mata gi unde au fost si ca Roli a venit singura acolo deci inseamna ca mai fusese acolo, Prem zice de ce ar ascunde Roli ceva de noi? Prem suna pe Roli sa intrebe daca a fost acolo ea zice ca nu a fost ca a fost acasa, dar de fapt Roli minte, Simar zice ca e neajutorata Roli de aia minte.

Prem striga la Simar destul! El zice ce ai decis? In legatura cu lantisorul nuptial? Simar zice sa-i mai dea o sansa sa mearga la casa aia sa caute, Amar zice ca acolo ar putea afla ceva Prem zice cum sa mergem acolo? Mata gi zice ca vom merge ea o sustine pe Simar, Mata gi zice ca vrea sa afle adevarul, Rajendra suna inspectorul, Mata gi zice ca merge si ea sa-l cunoasca pe Rajveer, acasa la Rajveer el il ameninta pe Girjesh, Rajveer i-a pusca apoi il pune intr-o camera.

Destine ratacite episodul 584 din 17 aprilie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 584 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 17 aprilie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!