Destine ratacite episodul 569 din 2 Aprilie 2021

Sotii Verma vin inapoi la Calendar de frica el ii lasa sa stea acolo, Prem vine acasa el se i-a de Jhumki pentru a nu strica planul fetelor apoi Amar apare la usa, si merge la familie si ii imbratiseaza si zice ca Jatin Verma cu Sushma sunt de vina, Roli zice vedeti? Amar zice ca mine, ma lasati sa stau aici? Siddanth o lasa sa ramana in casa Amar intreaba de Mata gi Prem spune ca se odihneste apoi fiecare pleaca la culcare doar Roli cu impostoarea raman. Roli zice ca e prima ei victorie, ca Roli Bharadwaj s-a intors la casa ei, falsa Roli zice ca esti aici dar in camera la Siddanth nu, Roli zice ca are incredere, a doua zi Amar cu Prem sunt la Mata gi, Roli vine la ea, Prem zice ca merge cu Amar la intelept dupa cenusa sfanta ce va opri din puterile sarpelui.

Seara Roli vine jos familia e la masa, ea zice falsei Roli ca Siddanth nu mananca naut picant, Siddanth zice de unde stie Simar spune ca ea i-a zis, ca daca ar fi mancat din acel fel ar fi avut acid, lui Roli ii vin lacrimi gandind la clipele cum ea manca cu Siddanth la masa, apoi impostoarea vine la Roli si zice ca la noapte va fi cu Siddanth ca nu are nevoie de 15 zile, Roli zice sa incerce ca nu-l va putea avea pe Siddanth, ca nu-l poate atinge. Roli zice te provoc sa te apropii la noapte de Siddanth, Simar arata cenusa sfanta lui Roli ce le vor ajuta, apoi noaptea impostoarea face laptele sa fie verde e zice ca Siddanth va fi hipnotizat de la el, ea merge la Roli si zice ca merge sa-l cucereasca pe Siddanth, Roli ii spune mult succes.

Destine ratacite episodul 569 din 2 aprilie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 569 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 2 aprilie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!