Iubirea invinge Episodul 33 din 2 aprilie 2021

Prerna i-a apãrarea mamei ei, politia apare Mohini zice ca Naveen a fugit iar sotul cu restul au mers dupa ei, apoi Moloy cu Anurag se intorc iar mama Prernei multumeste lui Anurag, Moloy zice Prernei de ce nu ai zis nimic Prerna zice ca nu a vrut sa cerseasca, Moloy zice ca nu e vorba de asta el zice ca da o slujba Prernei sa castige bani pentru imprumut si ca va avea un salar mare, lui Mohini nu-i place apoi Anurag duce familia acasa toata familia Prernei vrea sa-l trateze bine pe Anurag, iar el zice sa se faca ei confortabili apoi merg sa se schimbe, Anurag o tachineaza pe Prerna sora lui Anurag, Nivedita. Mohini zice cã sunt prostii. Anupam sosul Niveditei o asteapta in camera ca e aniversare casatoriei lor la miezul noptii ea e nervoasa pe el ca l-a ajutat pe Prerna.

Prerna se gandeste la Anurag ea zice oare chiar simt ceva pentru el? Cum a zis Shivani? A doua zi Prerna merge la Anurag acasa fiindca e prima zi de lucru, ea e asistenta lui Moloy, Anurag o priveste, si ea pe el desi se feresc. Prerna merge la biroul lui Moloy si pe Anurag vorbind cu Sid despre ea, ea se supara, si ii zice ca e fatarnic.

Iubirea invinge Episodul 33 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 33 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 2 aprilie 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!