Destine ratacite episodul 544 din 8 Martie 2021

Toti sunt socati sa vada ca femeia misterioasa este de fapt Manoranjan ea scapa cutitul, politia apare la usa sa o aresteze Mata gi spune un moment, ea se intristeaza la gandul ca sora ei a facut asta, Mata gi zice cum a putut face asta? Ca o matusa e ca o mama, si in ce situatii si-a pus copii? Pe Roli pe Simar, ea zice de ce a facut asta ca vrea un raspuns Sujata spune ca nu-i vine sa creada, apoi Manoranjan se dezlantuie, ea zice de secretul ei si-a lui Mata gi de multi ani, ea spune ca nu a zis nimanui ca sora ei i-a distrus viata, ca din cauza ei sotul si fiul nu sunt cu ea, ca niciunul nu a intrebat-o niciodata de fiul si sotul ei, ea zice de fiul ei ca l-a crescut avea o slujba si o prietena, ea spune ca a chemat-o pe Mata gi la ea si atunci prietena fiului ei s-a dus cu altul.

Mai bogat, fiul ei a aruncat acid pe fata aia, Mata gi a fost martor la cele intamplate, Manoranjan zice ca sotul i-a zis ca o lasa dacã sora ei da marturie, ea zice ca fiul ei a facut 10 ani de inchisoare iar sotul ei a lasat-o. Mata gi zice ca a fost de partea dreptatii, Manoranjan zice ca ea a facut toate, ca azi a cazut in capcana lui Roli si s-a bucurat de accidentul lui Simar.

Destine ratacite episodul 544 din 8 martie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 544 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 8 martie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!