Destine ratacite episodul 827 din 16 Decembrie 2021

Anjali face curat in templu, ea sterge pe jos Prem vine si zice ca este mandru de ea si ca merita un cadou, Anjali zice sa o lase in oras, iar Prem sa ceara voie lui Simar, ea este de acord dar sa-l i-a pe PYUSH (Pyare Mohan, Anjali accepta. Rohan vine la Roshni si vede ca are ceva, Roshni zice ca PYUSH era nervos la telefon cand i-a zis de concursul de dandya. Rohan zice hai la shopping sa-ti revii si Rita zice sa mearga sa isi i-a rochie pentru garba, Kushi zice la telefon cuiva ca are bilete si va primi banii, Simar aude de pe hol, Kushi apoi zice de o rochie ea merge la Pari, Simar merge si vede invitatiile la concursul de garba, Kushi merge inapoi dupa telefon, Simar vede telefonul pe masa, ea se uita in el, Kushi vine spre camera, si o vede pe Simar acolo, Simar pune telefonul la loc, Kushi zice cum indraznesti? Simar zice am venit sa iti cer scuze, Kushi zice uneste mainile si sa iasa afara, Kushi zice ceva nu e in ordine, apoi Simar zice lui Anjali ca toata familia va merge la concursul de garba, Anjali zice lui Kushi cum vom face planul daca toata familia va fi acolo.

Kushi zice lasa sa vina, Kushi zice nu vor vedea cand dispari, Simar zice trebuie sa dezvalui adevarul despre Kushi, Simar a scos rochia ei de garba, ea aluneca dar Prem o prinde la timp, ei se apropie Simar zice de concursul de garba Prem zice ca nu vrea sa participe Simar zice ca pentru Anjali merg, Prem accepta sa mearga, Simar zice sa poarte ceva tradițional. Prem pleaca, Simar zice inteleg Anjali zice de un coleg de al ei ce va fi partenerul ei la dans ca e ca un catel, Kushi zice lui Anjali trebuie sa faci ceva daca vrei sa scapi de Simar, ea zice lui PYUSH cum vei veni la concurs ca Kushi nu te va lasa, Kushi zice lui Anjali ca trebuie sa scrie o scrisoare, si PYUSH zice cã are un plan. Anjali a scris scrisoarea ce a spus Kushi, seara PYUSH e la Roshni, el zice ti-am cerut scuze, el ii cere iar iertare, PYUSH zice lui Rohan ca va fi partenerul lui Anjali, Rohan zice dar are partener, PYUSH zice scapam noi de el Kushi se uita pe scrisoarea.

Destine ratacite episodul 827 din 16 decembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 827 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 16 decembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!