Destine ratacite episodul 543 din 7 Martie 2021

Veshna gi povesteste despre Simar cum era posedata in aceea seara si i-a dat in cap cu o bata, ea zice ca masina era furata cu care mergea Simar iar soferul lipsea. Shailu zice familiei ca Simar are ceva de rezolvat de aceea nu a venit acasa, Roli vine jos si zice familiei ca, cineva a sunat-o sa-i zica de femeia cu ochii infricosatori. Siddanth zice ca femeia ce a sunat va veni acolo la ei si ca familia va merge la ceva eveniment iar ea va fi singura cu femeia aia. Manoranjan zice ca e periculos pe urma Siddanth spune politiei sa supravegheze casa. Amar spune ca si el a zis ziaristilor Simar e speriata de ce a aflat Veshna gi zice sa creada in zeita ca o va ajuta, ea zice ca locul e aproape unde s-au ciocnit masinile, ei ajung la locul accidentului din seara de 17. Simar cu restul pornesc in cautare ea afla bratara Leelei apoi cade pe un deal si da de o gramada de fan.

Acolo Simar vede o mana de om, e Daksha Ba, Simar se sperie tare apoi Prem ajunge la ea si o ridica Daksha Ba cade in hau, socata Simar ajunge acasa si zice familiei, ea e marcata de ce a trait apoi familia merge la ceva sarbatoare Lohri. Acasa Roli a ramas sa o astepte pe femeia aceea, femeia misterioasa apare Roli o vede si da mesaj baietilor ce sunt afara, Simar nu are liniste si zice politiei la telefon ca ea a omorat-o pe Daksha Ba. Baietii ajung si ei in casa deodata Roli nu o mai vede pe femeia aceea dar ea apare in spatele ei apoi cu cutitul, ea se lupta cu ea apoi striga baietii, se aprinde lumina Roli e socata pe cine vede.

Destine ratacite episodul 543 din 7 martie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 543 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 7 martie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!