Destine ratacite episodul 593 din 26 Aprilie 2021

Aryan zice credeam ca Roli e disparuta, Simar zice ca a confundat Pari, insa ea zice ca nu a confundat pe nimeni si ii zice lui Aryan sa mearg cu ea in locul unde e Roli, Pari zice ca azi va demonstra cine e Simar si se inselau asupra ei. Simar zice daca Roli ar fi acolo de ce am ascunde-o? Pari cere cheile de la Calendar, ea merge cu Aryan spre casa lui Calendar ea zice ca Simar cu, Calendar sa stea acolo sa nu vina Roli se gandeste la Prem, apoi ea vede pe Pari si pe Siddanth, ea se ascunde dar da o vaza jos, Pari merge spre ea, ei ajung in camera si cauta, Pari cauta in dulap dar nu o vede pe Roli desi e acolo, Roli s-a ascuns dupa haine Pari zice lui Aryan ca acolo a vazut-o vorbind cu Simar.

Prem vine acasa si striga Siddanth, el zice ca de fapt el e Siddanth nu Aryan si spune familiei ca deşi l-am considerat rau pe Rajveer el l-a salvat pe Siddanth care si-a pierdut memoria Pari apare la usa singura, ea zice vai Prem, ce frate esti ca incerci sa dovedesti ca un strãin e fratele tau nu sa iei averea apoi se i-a de Simar ca sa zica de ce o ascunde pe Roli, Mata gi se i-a de Pari care zice ca, capul familiei Mata gi tine cu Simar.

Destine ratacite episodul 593 din 26 aprilie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 593 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 26 aprilie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!