Destine ratacite episodul 542 din 6 Martie 2021

Amar zice lui Siddanth ca Roli e de vina pentru tot, el spune de ceva medicament ce face persoanele sa spuna adevarul, ca e ceva ce ei nu vad ce e chiar in fata lor. Siddanth accepta sa i-a medicamentul sa dea lui Roli, Roli aude de pe hol, Simar e cu Prem la inchisoare, mai apoi Rajendra afla ca Simar va fi eliberata pe cautiune. O femeie apare la Simar la inchisoare, Siddanth cere ceai lui Roli doua cesti dar ea stie de medicament. Femeia zice ca o cheama Vaishnavi si e din vechiul Delhi si ca o cunoaste, ea zice ca s-au intalnit pe data de 17, ca de atunci le-a salvat pe Leela si Daksha Ba din mana ei, Simar zice ca a vrut sa le omoare? Ca nu-si aminteste nimic.

Roli aduce ceai Siddanth pune medicamentul ea vede, ei beau ceai apoi Siddanth zice cine e ea, femeia ce a mers la Simar zice sa mearga la templu dupa ce iese ca ii va raspunde la intrebari, ca ce a vazut atunci seara e oribil. Roli zice ca si-a pierdut identitatea cand i-a dat medicamentul, ca poate el n-a crezut niciodata ca e ea, si scoate sticluta lui din buzunar si zice ca Amar ia- dat-o nu? Ca ea e Roli a lui sora lui Simar, Amar zice ca sigur e Roli daca asa zice si dupa medicament, Amar merge la ei si zice ca e de vina, Roli asta zice ca va afla cine e femeia aia pe urma Simar e eliberata pe cautiune.

Destine ratacite episodul 542 din 6 martie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 542 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 6 martie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!