Destine ratacite episodul 947 din 15 Aprilie 2022

Anjali e cu Vikram ea zice sa tina slujba si Tanvi vine acolo la slujba, ofranda lui Ananya e stricata toata preotul zice ca e ofensa si pacat Mata gi se ia de Ananya, Pari se baga si ea Ananya o plesneste pe Roshni si zice ca ofranda stricata era a lui Roshni, Ananya zice ca are martori, trei la numar, Ananya zice spune mama soacra, Uma, Kushi spuneti insa Mata gi zice ce e Kushi si restul de ce nu vorbiti? Pari zice n-am zis asta, Kushi spune lui Ananya de ce minte sa isi ceara scuze, Simar zice o fi o greseala Ananya zice nu e, ele 3 erau acolo Mata gi zice sa ceara scuze lui Roshni, Mata gi zice cu voce tare sa-i ceara iertare lui Roshni, Ananya ii cere scuze lui Roshni cu mainile impreunate, Ananya pleaca apoi Mata gi cere iertare preotului ea spune ca Roshni va face slujba, Mata gi zice celor 3 sa arunce ofranda stricata, preotul tine slujba Vikram vine din oras iar Anjali sare pe pat si se loveste la picior, Vikram o duce in brate in camera ei, Tanvi o observa pe Anjali, ea zice ca mastusa avea dreptate, Ananya e suparata, ea zice ca nimeni nu a sustinut-o, nici mama soacra, Roshni vine acolo, Ananya zice esti fericita? Asta ai vrut, Roshni zice nu stiuu cum s-a intamplat asta, Ananya o scoate afara pe Roshni.

Tanvi zice ca doctorul a zis de Anjali sa i se faca electrosocuri, Pari spune lui Ananya ca nu a avut ce face sa o ajute. Pari zice sa lupte pentru drepturile ei si sa o ierte, si Kushi cu Uma sunt acolo, Pari a zis si de Simar, Ananya zice vad ce fac ele, ca nu va lasa ea asa, mai tarziu Mata gi zice lui Simar si Roshni sa imparta ofranda saracilor, Ananya vine la ele. Ea zice lui Roshni ca a gresit mai tarziu Roshni deschide usa reparatorului de frigidere fiindca frigiderul s-a stricat, PYUSH zice lui Roshni ca-i trebuie un dosar, acel om cu frigiderele fura lucruri din casa si merge prin camere.

Destine ratacite episodul 947 din 15 aprilie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 947 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 15 aprilie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!