Destine ratacite episodul 534 din 26 februarie 2021

Vikrant a pus cutitul la Munni, o femeie se baga iar Vikrant o loveste, ea zice ca azi un strain a lovit-o iar sotul ei nu o apara apoi Prem e prins. Vikrant zice ca se va casatori cu Simar in fata lui. Leela apare cu un pistol si zice ca el e de vina pentru tot, ea trage cu arma, dar Vikrant ii tine mana in sus apoi arunca arma si o loveste pe Leela, el i-a arma la ea, Leela zice sa o impuste apoi femeile trec de partea fetei. Daksha Ba zice ca se sacrifica toate dar el nu se va casatori cu Simar, Vikrant impinge femeile apoi la o parte. Apoi Simar e adusa in fata preotului Prem e legat de stalp cu Roli si Siddanth preotul incepe nunta Simar se roaga zeitei Daksha Ba zice apoi vai ce barbati avem ca se uita doar, ea zice: uitati-va ce face zeitatea voastra? Ca e o imoralitate ce face ca Simar e casatorita.

Ca la fel s-ar uita si daca ar fi sotiile lor? Apoi barbatii elibereaza pe Prem si pe restul, Prem merge la Simar Vikrant arata pistolul satenii merg de partea lui Simar ei zic ca au umilit sotiile lor in fata lor si zic ca de azi Vikrant nu mai e nimic pentru ei ei zic ca si-au dat seama cat inseamna sotiile pentru ei ca de azi gata cu bataia. Vikrant e incoltit si legat apoi Prem zice lui Vikrant ca azi se vor casatori in fata lui ca binele invinge Prem cu Simar se casatoresc.

Destine ratacite episodul 534 din 26 februarie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 534 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 26 februarie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!