Iubirea invinge Episodul 23 din 26 februarie 2021

Prerna cu Anurag vad papucii dar doat atata fiindca Naveen se ascunde, Anurag isi da seama ca sunt pantofii lui Naveen, Naveen s-a ascuns afara pe geam el cade jos pe niste cutii si se murdareste. Apoi el suna pe Madhuri, Madhuri duce pantofi lui Naveen, Anurag merge la Prerna sa-i zica de pantofi. Prerna a mers dupa un platou si cand merge Anurag ei calca in culoarea rosie amandoi, Ma Durga e cu ei. Prerna il intreaba pe Anurag ce simte pentru ea el zice ca nu stie ca nu a mai simtit asta pentru nimeni, Anurag vede ca Naveen are alti pantofi Mohini vede culoarea rosie Anurag zice ca e vina lui.

Madhuri merge sa o omoare pe Ronita dar Moloy o prinde, el zice ca il place ea zice ca asa e pentru a scapa de el, Anurag vede ca Naveen are pantofi rosii, Prerna cu Anurag se gandesc unul la altul, ei chiar dau unul in altul iar bratara lui Prerna se agata de el, Anurag merge in camera la Naveen sa afle dovezi Anurag descopera pasapoartele lui Naveen doua el afla ca Naveen e Pradeep Basu cel cu care era casatorit Ronita, mai apoi Prerna cu Anurag danseaza.

Iubirea invinge Episodul 23 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 23 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 26 februarie 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!