Destine ratacite episodul 521 din 13 februarie 2021

Simar vede femeia deghizata, apoi toti o vad ea coboara jos si observa ca nu e femeie, ajunge jos la familie Mata gi zice cine e? Simar se teme Mata gi striga la ea apoi toti cad hos lesinati, doar Simar cu Roli nu, apoi si Roli adoarme cu Siddanth, Simar cu Prem merg la ei, Prem merge la omul deghizat care ii da injectie si il paralizeaza, Simar il duce pe Prem mai incolo apoi merge la acel om si se lupta cu el, valul merge de pe capul lui Prem cu Simar sunt uimiti ca e Vikrant sub val, Vikrant zice ca el a facut tot cu Prem. Vikrant zice ca ii place farsa ce a facut familiei ca asa a facut si Simar cu el, el zice ca Prem a alungat-o din casa si a urat-o, Vikrant zice ca s-a facut Simar ca nu-l vede.

El spune ca o iubeste si are nevoie de ea ca sotie, Prem se ridica dar Vikrant il loveste, Vikrant zice cum l-a omorat pe bablu omul ce le-a zis de Prem, el zice ca s-a alaturat investigatiei pentru a-i pacali si ca le-a pus medicamente de dormit familiei. El spune ca vrea ca Prem sa vada cum o duce de acolo, Vikrant merge si i-a pe Prem si zice ca acum nu mai sunt prieteni, mai apoi Simar se ascunde de Vikrant. Prem se taraste la el dar Vikrant il loveste, Simar se ascunde dar Vikrant nu o vede, apoi Simar stinge lumina ca el sa nu o vada, dar Vikrant o aprinde iar.

Destine ratacite episodul 521 din 13 februarie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 521 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 13 februarie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!