Puterea Dragostei din 14 Februarie 2021 Episodul 203

Alexandra primeste cateva reprosuri in fata din partea Mariei cum si-a facut jocul asa cum a dorit, folosindu-l pe Codrut drept paravan in toate actiunile sale, Cazi pare sa fie si el pus pe discutii iar acesta are de impartit ceva cu Marinescu iar in urma tuturor intamplarilor acesta o saruta pe Maria, George ii spune lui Alex ca nu are cum sa faca cuplu fortat in casa si ca indiferent ce o sa se intample cu el, cand o sa plece o sa fie acelasi om. Un adevar iese la iveala iar unul dintre baietii care se afla acum in cuplu isi minte iubita cu nerusinare si-i da sperante unei fete care se afla acasa, intre Alexandra si Meda se porneste un adevarat razboi care se duce pana la acte de violenta, afirmatia lui Nicos cum astazi el o sa faca sa fie eliminata o starneste pe aceasta. Relatia lui Cristian este pusa sub asediu iar unii din casa considera ca Mariana nu o sa devina niciodata favorita sau iubita sa pentru ca se gandeste doar la ea, Marinescu si Aya isi disputa acum cuvinte ale trecutului iar faptul ca ea l-a refuzat pe acesta l-a determinat sa intrerupa orice relationare cu aceasta iar acum prietenia lor s-a transformat in dusmanie care tot continua pe diferite teme. Alexandra si Mariana au devinit suspect de apropiate iar acestea par sa fie intr-o oarecare fratie inclusiv cu Cristian, Romeo este atacat de Andrada in stilul sau caracteristic.

Schimbat in totalitate dupa ce a avut de invatat de pe urma povestilor a doua serii de concurenti, show-ul „Power of Love” intra in linie dreapta cu noi participanti in etapa de cunoastere din Puterea dragostei Sezonul 3, niciunul dintre fostii concurenti nu vor mai aparea pe micul ecran avand pana si prezentatoarea diferita Cristina Mihaela este noua gazda pe care o vom intalni in fiecare zi de luni la aceasi ora.

Puterea dragostei 14 februarie 2021 HD

Daca pana acum nu am obtinut un cuplu care sa plece impreuna si cu planuri de viitor direct din platoul de filmare, in acest sezon se pune accent mai mult pe seriozitatea celor ce vor intra pe rand in casa dar si modificari care vor fi introduce ca urmare a tuturor experientelor traite de-a lungul celor doua sezoane pentru a evita repetarea lor dar si pentru a oferi materiale de calitate acestea vor fi discutate chiar dinainte fara alte obiectii.

Formatul in sine ramane neschimbat, si chiar inainte de a-si anunta ierirea Mante a tinut sa-i spuna cateva cuvinte colegei sale de breasla dar si o rugaminte de a-i asculta pe viitorii concurenti inainte de toate si sa le ofere suport cand au nevoie la fel cum si ea a facut mereu. Nefiind prea multe de spus decat sa traim cu speranta ca vom avea ceva diferit de pana acum dam start la Puterea dragostei Sezonul 3 episodul 203 transmisa acum 14 februarie 2021, exact asa cum ne-am obinuit la numai cateva momente de la rularea sa pe ecran.

partea 1 de la ora 16.


partea 2 de la ora 19.

error: Content is protected !!