Destine ratacite episodul 518 din 10 februarie 2021

Pari a furat bijuteriile dar cand Surbhi se uita este goala cutia, Mata gi apoi le cheama jos urgent, aceasta spune lui Surbhi ca a acceptat-o ca nora a familiei dar ea l-a rapit pe Prem, Mata gi zice ca si Pari e implicata, Roli o plesneste pe Surbhi care cade jos, ea zice apoi ca Surbhi nu e gravida Surbhi zice oare de unde stie, Roli zice cum a vazut-o ca a dat cu scaunul si s-a lovit in burta dar nici nu a durut-o, ca o femeie insarcinata nu face asa, Roli spune familiei apoi cum Surbhi a vrut sa o omoare pe Simar in Hong Kong. Roli spune ca a mintit sa ramana cu Prem, Manoranjan zice unde e Prem, apoi Sujata se i-a de ea ce a facut ca Simar s-a sacrificat pentru familie.

Ea spune apoi ca unde e Prem? Surbhi recunoaste ca Roli zice adevarul, ea zice ca e adevarat ca nu asteapta copil. Ca a facut tot pentru iubirea lui Prem, Simar se i-a de ea si spune unde e Prem sa-i zica, Surbhi spune cum s-a intalnit cu Prem atunci seara dupa ce el a plecat de la Simar, atunci seara Prem a impins-o si a aflat ca nu e gravida, Surbhi i-a spus ca a mintit ca sa fie cu el, Prem i-a dat 7 zile sa spuna tot pe urma Pari zice ca mereu a sprijinit-o pe Surbhi dar nici ei nu i-a zis de sarcina falsa, Shailu se i-a de Pari, Roli o sprijina pe Pari desi nu merita apoi Pari cere scuze lui Mata gi, familia o iarta.

Destine ratacite episodul 518 din 10 februarie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 518 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 10 februarie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!