Destine ratacite episodul 533 din 25 februarie 2021

Roli il ajunge pe Siddanth si spune ca acolo e bomba sa nu mai faca pasi, Prem cu Vikrant se pregatesc de infruntare, Vikrant loveste primul apoi Prem lui Vikrant ii curge sange apoi Prem il bate rau, Mata gi spune ca nu merge la spital, Rajendra suna pe baietii dar nu-i raspunde niciunul, Vikrant cade jos de la bataie. Roli merge pe podea facand semn cu pamant pe unde merge. Ea ajunge la fete, o scoate pe Sanjana prima apoi merge dupa Anjali. Timpul bombei se scurge Roli scapa fetele dar Siddanth e cu piciorul pe podea, el nu poate lua piciorul ca va exploda Roli se gandeste la parola dar nu o nimereste, apoi ceasul se opreste ea a pus data nuntii lui Vikrant adica pe 15 decembrie, apoi Roli cu Siddanth merg la Leela, ea e suparata fiindca tatal ei nu mai este, ea zice ca nu poate pleca din sat Prem zice lui Simar ca mai au zece minute pana sa se intalneasca cu Siddanth la masina lui Vikrant, Daksha Ba se desparte de Simar.

Dar Vikrant zice ca nu pleaca nicaieri, doi oameni sar de pe acoperis apoi Vikrant ii lasa si pe restul pe poarta Vikrant zice ca nimeni nu-l poate invinge. Prem i-a o coasa la Vikrant si o pune la gat. Femeile inconjoara barbatii apoi, Siddanth cu Roli si fetele sunt in masina si sunt socati sa vada pe Prem si Simar cu Vikrant, ei vin cu masina apoi Simar cu Prem merg la masina, Daksha Ba il tine pe Vikrant.

Destine ratacite episodul 533 din 25 februarie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 533 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 25 februarie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!